Besturing en menu Samsung S8000

menu-samsung-s8000In eerdere berichten werd gespeculeerd dat de Samsung S8000 voorzien zou zijn van het besturingssysteem van Google, Android. De Samsung S8000 Jet heeft uiteindelijk de nieuwe TouchWiz gebruikersinterface gekregen. Deze interface kennen we al. Maar de Jet is een van de eerste toestellen die beschikt over Samsungs vernieuwde TouchWiz 2.0-interface. Zoals je bent gewend van de LG Arena kun je opties uit een semi-3D menu kiezen. De vernieuwde TouchWiz 2.0-interface is zeer gebruiksvriendelijk en visueel erg sterk. Zo heb je de beschikking over een motion interface (bediending door te tikken op het scherm of schudden/draaien van het toestel), smart unlocken en een widget-scherm op maat waarmee je je privé- en zakenleven eenvoudig regelt. Smart unlocken is nieuw.
Hiermee kun je als het toestel is geblokkeerd een applicatie starten door een letter op het scherm te schrijven.

Onderstaande video geeft een goede indruk van de TouchWiz 2.0-interface. Voor meer video’s ga je naar de video pagina.


 • No Related Post
Follow Discussion

3 Responses

 1. Erwin Mommers Zegt:

  Heb sinds vorige week woensdag 29 juli mijn JET binnen en ben wel onder de indruk van de snelheid en helderheid van de telefoon en zijn amoled scherm. Helaas zat er bij mij een soort olievlek onder het scherm waarvoor ze hem morgen komen omruilen. Verder ben ik erg teleurgesteld over de synchronisatie mogelijkheid van de agenda met outlook. Toch iets waar veel zakenmensen dagenlijks mee te maken hebben. Deze werkt niet alleen knullig, je moet n.l. eerst je oulook synchroniseren met het PC Studio programma van Samsung en daarna nogmaals met je telefoon, maar is ook nog eens ver ontoereikend. Voor een telefoon met 2 GB intern en max 16 GB extern geheugen is het van de zotte dat je slechts 200 agenda items kunt synchroniseren met je telefoon. Dat is voor mij zo ongeveer 40 dagen en dus onwerkbaar voor mij. Nu ben ik niet bekend met het nieuwe besturingssysteem en dus weet ik niet of hier andere agenda’s op te installeren zijn. Anders verwacht ik van Samsung dat ze dit probleem in de nabije toekomst op gaan lossen d.m.v. firmware.

  M.v.g.

  Erwin Mommers
  Tilburg

 2. Franck Zegt:

  helemaal mee eens. prima toestel maar typisch samsung als het gaat om ingewikkeldheid.
  Gewoon outlook moet je kunnen synchroniseren via activesync. Dus niet. Omslachtig via PC studio. Gewoon belachelijk iedereen (in de zakenwereld zeker) werkt met outlook.

 3. Rob Elbers Zegt:

  Balen dat Outlook niet synchroniseert met Outlook.
  Rob Elbers
  Lichtenvoorde

Plaats reactie

 • Polls

  • Wat vind je van de Samsung s8000

   Bekijk resultaten

   Verwerken / ophalen ... Verwerken / ophalen ...
 • Volg de Telfort Voordeel Twitter